Pár slov na úvod

"Ne každý je ochotný držet diety, ale jíst a hlavně žít zdravě by měl každý. Přeci jen, děláte něco pro sebe a objevíte spoustu nových chutí, nápadů, receptů a potravin. Ke zdravému životnímu stylu patří i cvičení, kterým si pomáháte k delšímu životu a hlavně k tomu, abyste se cítili skvěle! Tak proč to nezkusit! :)"

neděle 1. září 2013

Jídelníčky - 30.8. a 1.9.13 aneb rozlítaný víkend

Takže zítra to všechno začne. Haaa konečně! Co to však znamená po vás? Zhoršení fotek! Ne že by jejich kvalita teď byla nějaká závratná, ale není to nejhorší. Jenže teď, když bude škola, tak už nebudu mít čas si všechno 'čančat' a hlavně si ani dávat třeba jogurty do mističky. Opět to bude tak, že budu mít kelímek a kus ovoce v celku. Vynasnažím se mít alespoň hezké snídaně nebo večeře. :)
Svačiny budu mít dvě, protože snídám okolo půl 7 ráno a oběd máme ve škole až ve 2. Do dones jsem nepochopila, proč nám neudělají polední přestávku. Kdyť to není nic hrozného ve 12 dál půl hodinku na oběd a poté se vrátit k výuce, což sou poslední dvě hodiny. Když už jsme u toho jídla ve škole, tak se děsím co objevím v těch školních automatech. Sušenky, chipsy a energy drinky. Také nevěřícně kroutím hlavou. Je mi jasné, že automaty jsou od toho, aby byly naplněné takovými kravinami (nutričně naprosto na zbytečné), ale přeci jen, když je to pro studenty, tak by se to mohlo přizpůsobit a dát se tam alespoň pár ovesných sušenek. Nemám pravdu?

30.8.

Snídaně
jáhlová kaše se skořicí, tvaroh se švestkami


Oběd
rajčata s balkánským sýrem, míchaná vajíčka s kečupe, rýžové chlebíčky s tvarohem


Svačina
racio chlebíčky (s bazalkou i se sýrem)


Večeře
rajčata s balkánským sýrem, tvaroh se semínky


Večeře 2
meloun

1.9.

Snídaně
jogurt, broskev, švestky, domácí müsli


Svačina
meloun


Oběd
quinoa s mexickou směsí a kuřecím masem, zeleninový salát (3x)


Svačina
meloun, kousek hořké čokolády, jogurt se skořicí


Večeře
rýžové chlebíčky se sýrem a cottage sýrem, okurka


Večeře 2
sklenice mléka se skořicí

Žádné komentáře:

Okomentovat