Pár slov na úvod

"Ne každý je ochotný držet diety, ale jíst a hlavně žít zdravě by měl každý. Přeci jen, děláte něco pro sebe a objevíte spoustu nových chutí, nápadů, receptů a potravin. Ke zdravému životnímu stylu patří i cvičení, kterým si pomáháte k delšímu životu a hlavně k tomu, abyste se cítili skvěle! Tak proč to nezkusit! :)"

sobota 12. dubna 2014

Jídelníček - 12.4.2014

Po delší době jsem se konečně dokopala k tomu, abych si vyfotila, co vlastně jít. Není to žádné 'oooooooo taková inspirace!!!' věci, ale třeba to někoho inspiruje, co zítra.
Já osobně moc neplánuji dopředu, co si dám k jídlu. Ano, večer když usínám, tak přemýšlím nad tím, co si připravím k snídani, abych se měla na co těšit.
Chápu, že lidé zabývající se kulturistikou žijí 'food preparation', ale popravdě řečeno, když si musím vzít například oběd s sebou, tak si ho raději připravím den předem a nebo toho dne ráno. Nemám ráda chuť jídla, když není čerstvé. Takové kuřecí maso po 2-2´3 dnech to není žádná hitparáda. Je fajn mít všechno nachystaný v krabičkách, ale pro mojí mlsnou hubu pusu, je lepší čerstvé a pokud možno teplé jídlo! :)

Snídaně
jogurt s müsli, oříšky, jahodami a kiwi


Oběd
kuřecí steak s rýží, nakládané žampióny, červená řepa, zeleninový salát s balkánských sýrem


Svačina
jablko, hruška a cappuccino

Večeře
zeleninový salát s balkánským sýrem a vajíčkem, cuketa, kedlubna, tuňákovo-cizrnová pasta
(+ dezert v podobě tvarohu s oříšky a skořicí)



Žádné komentáře:

Okomentovat