Já osobně moc neplánuji dopředu, co si dám k jídlu. Ano, večer když usínám, tak přemýšlím nad tím, co si připravím k snídani, abych se měla na co těšit.
Chápu, že lidé zabývající se kulturistikou žijí 'food preparation', ale popravdě řečeno, když si musím vzít například oběd s sebou, tak si ho raději připravím den předem a nebo toho dne ráno. Nemám ráda chuť jídla, když není čerstvé. Takové kuřecí maso po 2-2´3 dnech to není žádná hitparáda. Je fajn mít všechno nachystaný v krabičkách, ale pro mojí mlsnou
Snídaně
jogurt s müsli, oříšky, jahodami a kiwi
kuřecí steak s rýží, nakládané žampióny, červená řepa, zeleninový salát s balkánských sýrem
jablko, hruška a cappuccino
Večeře
zeleninový salát s balkánským sýrem a vajíčkem, cuketa, kedlubna, tuňákovo-cizrnová pasta
(+ dezert v podobě tvarohu s oříšky a skořicí)
Žádné komentáře:
Okomentovat